pensiuni zarnesti plaiul foii
pensiuni zarnesti plaiul foii
Blog Article
booking cabana plaiul foii
Ornitofauna bogată, reprezentată prin 111 specii identificate în arealul Parcului Național Piatra Craiului, constituie o resursă bestă pentru iubitorii de fowl seeing.
Traseul până la cabană este de nivel mediu aș spune, durează în jur de three ore cu tot cu opriri pentru apă și poze și nu prezintă obstacole.
Bine ati venit la Pensiunea Casa Zarnesteana intr-o atmosfera calduroasa si primitoare unde va puteti petrece concediile si weekendurile impreuna cu familia sau prietenii. Situata la poalele masivului Piatra Craiului, pensiunea ...
At a specific stage, The trail continues to the appropriate, and from there for the Spirla Shelter is easily the most demanding component of this section. It is good to recognize that before this climb on the refuge, It is usually the last supply of water encountered to the route.
Aici, petrecerile nu sunt permise, asigurându-ți un sejur liniștit și plin de pace. Alege să te lași purtat de frumusețea all-naturală a locului și să te răsfeți cu momente de relaxare în mijlocul naturii. Va asteptam cu drag sa savurati linistea si frumusetea extraordinara a zonei!
Folosim cookies. Dacă continui să folosești acest internet site Website, ești de acord cu utilizarea lor. Află mai multe / De acord
Cabanele și refugiile nu sunt uniform amplasate, datorită afluenței turiștilor mai mult pe versantul nordic, mai spectaculos și cu mai ușoare posibilități de a ajunge pe creastă din Țara Oltului.
Am plecat pe traseu. O urcare linistita prin padure catre refugiu Spirlea, Aceasta urcare nu ne-a pricinuit vreo problema si toti eram fericiti si voiosi.
Harta Munţilor Piatra Craiului poartă indicativul MN02, ceea ce-nseamnă că este al doilea număr din colecţia „Munţii Noştri”. Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici apasa aici de cartografiere şi s-a tiparit pe hârtie rezistentă la umiditate.
Variațiile în ceea ce privește precipitațiile este reprezentată printr-un "T". Incertitudinea crește împreună cu numărul zilelor pe care le afișează prognoza.
Mai multe despre ariile protejate ale județului găsiți și în albumul Natura Brașovului, editat de ProPark, pe treatment îl puteți descărca gratuit de aici
Ce mi-a mai plăMinimize a fost ca prin holurile pensiunii sunt amenajate locuri unde poți sta să citești, având chiar și o mini bibliotecă.
Noi am încercat să luăm masa afară, dar sămbătă seara a fost ceva mai răcoare și eram după un traseu de 18km (traseu despre care vă voi vorbi mai jos) șI'm simțit nevoia de a sta în interior la căldurică.
Ziua 2 – Drumeţie, descoperirea refugiului, confecţionarea de arcuri şi săgeţi si montarea cortului